Elsőosztályú IC vonatokon csövezik egy fiatal férfi

Mostanra kitapasztalta, melyik városok vasúti VIP-várójában a legjobb az ellátás.

Eric Hoffmann megunta a vezetői munkakört, inkább egy müncheni, videójátékokkal foglalkozó szerkesztőségben vállalt állást. Ám az ott kapott havi 1200 euró nem sok mindenre elég, főleg nem akkor, ha ebből lakást is kéne bérelni. Ezért úgy döntött, hogy amíg nem talál egy megfizethető albérletet, addig a vonatokon fog élni. Annyira bejött neki ez az életforma, hogy fél éve így tolja már.

Fotók: Eric Hoffmann Facebook

Minden hónapban vásárol magának egy elsőosztályra szóló havi bérletet a német vasutakra, ez 658 euró. Ezzel tudja használni az elegáns VIP-várókat is, ahol egyenruhás alkalmazottak italt és melegételt is felszolgálnak, emellett le tud zuhanyozni, és használhatja a wifit is. Sőt, az étlapról még salátát, levest és szendvicset is választhat. Szívesen utazik Salzburgba, mert ott finom csokit is adnak neki.

Eric esténként felszáll valamelyik vonatra, ilyenkor kevés az utas, így kényelmesen el tud dőlni több egymás melletti ülésen. Ruháit az apjánál mossa ki időnként, Hamburgban, természetesen hozzá is vonattal utazik.

Forrás: Index

Ha tetszett, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő nagy sztoriról sem!