Nem rúgták ki az ittas riportert, akitől a mémgyárosok is beindultak

Az MTVA úgy döntött, hogy 3 hónapig nem kerülhet képernyőre Bencze Péter, a riporter maga számolt be arról, hogy mitől készült ki annyira.

Tegnap számoltunk be róla, hogy Bencze Péter pityókásan tolta végig bejelentkezését a Bajai Halfőző Fesztiválról. A köztévé szombaton vizsgálatot indított ellene, melynek eredményét hétfő reggel, a Balatoni Nyárban ismertették.

Bencze Péter a műsorban elmondta: vírusos megbetegedés miatt szedett gyógyszereket, és nagyon feszes volt a program, a helyiek kínálták őket pálinkával. „Hát egyet elfogadtam, nem akartam, de elfogadtam, a bajai vendégszeretetnek nem tudtam ellenállni”. Az ital a nagy melegben fejbe vágta a riportert, és minden elsötétült előtte a bejelentkezés előtt. Elnézést kért a nézőktől és kollégáitól is.

Az MTVA döntése szerint Péter 3 hónapig nem kerülhet képernyőre, a riporter reméli, ezután visszatérhet. Több riporter és az internet népe is kiáll mellette, mert sokaknak szerzett örömet az elmúlt egy napban tévétörténelmi perceivel: a róla készült videót közel félmillióan látták már. Külön Facebook csoportokat is indítottak neki, “Ne rúgják ki szegény részeg bajai halászleves riportert”, illetve “Ne rúgják ki Bencze Pétert”címmel.

Benczés online kultusza a mémgyárosokat is megihlette, ebből mutatunk néhány példát:

Forrás: Facebook / Ne rúgják ki Bencze Pétert

Forrás: Facebook / Ne rúgják ki Bencze Pétert

Forrás: Facebook Trollfoci

Forrás: Facebook / Trollfoci

Ezt Tibi atya sem hagyta szó nélkül

Forrás: Facebook Tibi atya

Forrás: 444, Facebook

Ha tetszett, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő nagy sztoriról sem!