Két Mária kegyszobor is könnyezni kezdett a pásztói templomban

A Pásztói Plébánia Facebook-on adta hírül, hogy két Szűz Mária kegyszobor is könnyezni kezdett a Szentlélek templomban, a kommentelők véleménye megoszlik a hír valóságtartalmáról.

“Vasárnap óta könnyezik a Szentlélek Templomban a Rosa Mystica Szűzanya Kegyszobor….”, “a nagy Szűz Mária Kegyszobor szeme is könnyezik…egészen a szája sarkáig lefolyt már a könnye…” posztolták ki a közelmúltban a Pásztói Plébánia Facebook oldalára.

Forrás: Facebook Pásztói Plébánia

A csoda megdöbbentette a Facebook népét, voltak, akik kommentekben kezdték firtatni a hír valóságtartalmát, míg mások az autóba pattantak, hogy személyesen is láthassák a szobrokat. Néhány komment:

“Érdeklődnék, még mindig tart a könnyezés ?”

“Ha a szűzanya sír, arról csak mi tehetünk emberek…”

“Igaz!!!!!Nekūnk ma délután sikerūlt bemenni a templomba, igenis könnyezik a Szüzanya ,!!!!! Imádkozzunk és engeszteljünk!!!!!”

“Ma több mint 150 km autóztam, hogy én is láthassam a csodát, mert hiszem, hogy Istennél semmi sem lehetetlen. Szerettem volna leülni, imádkozni. A templom nyitva van ugyan, de bemenni nem lehet, mert a vas rács be van lakatolva. Senki nincs ott egy teremtett lélek sem. A hirdető falon semmi információ, csak a miserend, stb általános dolgok. A rács mögül belátni a templomba, látni lehet a két Mária szobrot, és ennyi. Őszintén szólva, nagyon csalódott vagyok, de nem azért mert nem hiszem el a könnyezést, hanem a közöny miatt. Ha már “közzé tették” itt a hírt, illene azt is oda írni, hogy ne menjen el senki megnézni, mert a közelébe se lehet menni.”

Forrás: Facebook Pásztói Plébánia

Borítókép forrása: 777blog