Félt, hogy elvérzik Győrben a balesetin, így elvezetett Ausztriába inkább

Tamás két lábujját majdhogynem levágta egy üvegtábla, a győri balesetin minimum másfél órát kellett volna várnia, ezért átutazott Ausztriába, ahol azonnal ellátták.

Tamás a Facebook populáció elé tárta megdöbbentő történetét, ami rögtön robbantotta is a netet. Több mint 8 ezren megosztották, ám már kár keresni, mert időközben törölték az oldalról. A lényeg, hogy Tamás lábára ráesett egy üvegtábla, ami durván elvágta 2 lábujját is. Annyira erősen vérzett, hogy rögtön rohant a győri baleseti sebészetre. Tamás azt írta posztjában: az ügyeleten tíz ember várt előtte, és azt mondták neki, hogy minimum másfél óra várakozásra számítson. A férfi úgy vélte, ez nem lesz így jó:

“Osztottam szoroztam mondom a másfél óra az 2 lesz addig “elvérzek”! Felkeltem az ágyból beültem a kocsiba és elindultam Bécsbe, ahol lakom, gondoltam, útközben talàlok egy kórházat, igazából inkább azon agyaltam, hogy csak érjek át a határon, természetesen minden kötés átázott! Bruck an der Leitháig eljutottam, ott találtam egy kisebb mentőállomást, berohantam, a mentős ahogy meglátta a lábam, mentőautóba rakott és elvittek az első kórházig, ahol azonnal megműtöttek! Jobban jöttem ki időben, hogy elindultam, és egy másik országban fordultam orvoshoz, mintha otthon maradtam volna és megvártam volna az ellátást! Ebből mindenki azt von le amit szeretne…” – posztolta ki Tamás a Facebookra.

Fotó: Facebook