Víztoronyból kialakított lakás eladó a Ferencvárosban

Ha szívesen magadénak tudnád a főváros egyik legmenőbb lakását, akkor most itt a lehetőség: minden nap csigalépcsőn keringhetsz a 6 szintes, víztoronyból kialakított lakásban.

Az Otthontérkép Facebook oldalán tűnik fel az alábbi videó, amiből megtudtuk: a ma már műemlékvédelem alatt álló egykori víztoronyban 6 szintes, összesen 90 négyzetméternyi lakrész lett kialakítva. A tulajdonos szerint mindössze 27 hasonló, magánkézben lévő, lakásként szolgáló víztorony van egész Európában, eladó viszont emellett csak Angliában van.

A lakás különlegessége, hogy a megszokott éles vonalak helyett a szobák íveltek, kör alakúak, ami különleges hangulatot ad az ingatlannak. A 76 fokú csigalépcső mellett sem lehet elmenni, ami körben keringve vezet fel a legfelső emeletig. A lakás ára különlegességéhez képest egyébként nem is annyira drága: a hirdetés szerint 80 millió forintért lehet új tulajdonosáé.

Laknál a ferencvárosi víztoronyban?

Ferencváros valószínűleg legkülönlegesebb eladó ingatlana ez a 90 nm-es, 6 szintes víztoronyban kialakított lakás! Kezeket fel, aki lakna benne! Szerinted mennyibe fájna megvenni? ➡ http://bit.ly/2t4SWpr#ejha #ferencváros #Otthontérkép

Közzétette: Otthontérkép – 2017. június 15.

Kövess minket a Facebookon is:
Ha tetszett, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő nagy sztoriról sem!