“Jézusom, milyen csaj ül mellettem, átülök” A budapesti lány válasza robbantja a netet!

Úrnak születni kell, a paraszt meg terem, mint a gomba – ez is lehet a tanulsága annak a mondatnak, ami egy fiatalember szájából hangzott el a Nyugatiból Esztergomba induló vonaton szerdán.

“Jézusom, milyen csaj ül mellettem, átülök máshova” – ezért igazán kár volt kinyitnia a száját a fiatalembernek. Reméljük, belebotlik a Facebook-on a fiatal hölgy, Hajni posztjába, aki az alábbi módon reagálta le a derék úr viselkedését:

“Ez a mondat egy fiatalember szájából hangzott el, ma (2017. június 14-én), Budapesten, a Nyugati pályaudvaron a 19:20-kor Esztergomba induló vonaton. Nem nekem, de rólam szólt.
Hogy miért?
Nem tudom.
Érdekel?
Nem igazán. Illetve abból az egy szempontból nagyon is, mert mennyire tükrözi a mai – fogyasztói – társadalmat, a jelenünket és – sajnos – gyanítom a jövőnket is.
Fiatal vagyok? Nem. Szép vagyok? Nem. Igénytelen vagyok? Szerintem nem. Karikás a szemem? Igen. Fáradt, kivörösödött a bőröm? Igen. Visszeres a lábam? Igen. Egy gagyi, háundemmes szandálban feszítettem? Igen.
Nincs szükségem megerősítésre, de tényleg ENNYIRE a csomagolás alapján kell megítélni mást? Szerencsére én már felnőttem, elegendő az önbizalmam is, hisz találkoztam a királyfimmal, aki a békáját királykisasszonnyá változtatta, van két csodás gyerekem, szép otthonom, szuper munkám, fantasztikus barátaim. De mi van akkor, ha ilyen minősítést egy sérülékeny, önértékelési zavaros kamasz kap? Vagy egy depressziós középkorú? Esetleg egy sokat látott, de magányos idősebb ember? Vajon ők is ilyen könnyedén veszik, mosolyogva?”

Fotó: Facebook / Ruzsinszki Hajni

Az üzenetet azóta már mintegy 5 ezren megosztották, és több százan hozzá is szóltak a poszthoz, az egyik kommentelő elmésen megjegyezte: Úrnak születni kell, a paraszt meg terem, mint a gomba.

Ha tetszett, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő nagy sztoriról sem!