Rejtélyes jótevő juttatta vissza a kislány pénztárcáját

Bianka egy iskolai kiránduláson hagyta el pénztárcáját, a titokzatos adakozó visszaküldte neki, a borítékra a feladó helyére nagy titokzatosan egy angyalt ragasztott.

A Facebook népétől kért segítséget Fogasné Pap Genovéva, a kislány édesanyja, mert szeretné megismerni, ki volt az a jótét lélek, aki visszajuttatta Bianka pénztárcáját. A kislány a kiránduláson hagyta el a tárcát, és noha nem számítottak rá, hogy viszontlátják, június 14-én egy pufi borítékban mégis felbukkant a postaládájukban. – írta a Szeretlek Magyarország.

Forrás: Facebook

“A postaládánkban találtam ezt a csomagot, aminek nagyon megörültünk. Az elveszett tárca volt, aminek tartalma maradéktalanul megvolt. A benne lévő levélben és a borítékon sem szerepel a megtaláló neve, címe és így nem tudom megköszönni neki becsületességét, emberségét, ami a mai világban nagyon ritka.” – írta Genovéva bejegyzésében, amiben azt kérte a közösségi oldal tagjaitól, osszák meg a posztot, hogy megköszönhessék a megtalálónak, akiről mindössze annyit tudnak, hogy Andreának hívják. Eddig több mint 12 000-en osztották meg az üzenetet.

Andrea nem fedte fel a kilétét, csak nagy rejtélyesen egy angyalkát ragasztott a feladó helyére a borítékon. A titokzatos megtaláló egy bájos, matricákkal kidíszített levelet is mellékelt a pénztárcához, amelyben azt tanácsolta a kislánynak, mostantól mindig ellenőrizze le, hogy megvan-e mindene. Emellett szép nyarat kívánt a diáklánynak.

Ha tetszett, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő nagy sztoriról sem!