Elagyabugyálták a családi bulira kihívott rendőröket Szentistvánon

Jogszerűen intézkedő rendőrökre támadt két férfi Szentistvánon.
A rendőrök egy névtelen telefonos bejelentés alapján mentek intézkedni a település egyik házához, ahol egy emelkedett hangulatú családi bulit zavartak meg, amit a jelenlévők igencsak sérelmeztek írja az Index.

Olyannyira nem örültek a rend őreinek, hogy az ott tartózkodó, egyébként körözött 19 éves fiatal azonnal megpróbálta megütni egyiküket, mikor az a lakásba lépett. Ezután a fiatal úgy elmenekült a helyszínről, hogy csak később, egy másik településen sikerült elfogni. A buliból leendő, 40 éves apósa sem akart kimaradni, aki szintén a rendőrökre támadt.

Forrás: nograd24.hu

A bántalmazott járőrvezető valószínűleg annyira nem élvezte a mulatságot, mivel 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. Ezért egyébként könnyű testi sértés miatt magánindítványt terjesztett elő.
Az emelkedett hangulatú családi buli résztvevőinek sincs oka boldognak lenni, hiszen a 19 éves férfit gyanúsítottként hallgatták ki és indítványozták előzetes letartóztatását, apósjelöltje pedig megkezdte szintén korábbi jogerősen kiszabott szabadságvesztésének letöltését.

Ha tetszett, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő nagy sztoriról sem!