“Szerezz egy állást” – mondta a kasszás a rablónak

A maszkos rabló erre nem tudta, mit mondjon, így kirohant az étteremből.

Egy ohio-i Subway étterembe a héten már másodjára tért be egy maszkos rabló, akit a környéken már minden vendéglátós jól ismer – írja a Mivoltma. Az egyik éttermi dolgozó a mobiljával videózni kezdte a kasszánál követelőző maszkos férfit, hátha azonosítani tudják később. Ami aztán a videón történt, arra senki sem számított: a rabló erőszakos, trágár követelőzésére a kasszás nemes egyszerűséggel csak annyit mondott: “Szerezz egy állást!”

Erre a megdöbbent rabló anyázva, 13 dollárnyi borravalót elemelve távozott. A végtelenségig higgadt nő úgy nyilatkozott, akkor nem értette, miért gondolta meg magát a rabló. „Néha olyasmit csinálok, amit nem kéne, kimondom, amit gondolok. Akkor épp ez jutott eszembe” .

So this just happened at subway the second time in a week. We believe it's the same guy. If anyone recognizes his voice or who this guy is please let us know for the safety of the girls who work there and other businesses around Warren as well. My hands were shaky so the video is a little blurry. A little description, In his mid 20's bright blue eyes, blondish hair…

Közzétette: Sierra Harper – 2017. június 6.

Ha tetszett, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő nagy sztoriról sem!