Sokkos állapotba került a 3 éves óvodás, akit megpróbáltak elrabolni Budapesten

Csepelen el akartak rabolni egy 3 éves kisgyermeket, az anya lélekjelenlétén múlt, hogy a kisfiút nem tudta magával vinni az ismeretlen nő.

A csepeli édesanya kétségbeesett Facebook-üzenetben osztotta meg a szörnyű élményt: „Két kisfiammal sétáltam Csepelen délelőtt egy buszmegálló mellett. A következő történt: kicsi a babakocsiban aludt mellettem, a hároméves kisfiam meg leszállt a futóbicikliről tőlem két méterre, hogy integessen a busznak. Majd jött egy hatvan év körüli nő, és egyik kezével felkapta a biciklit, másik kezébe pedig a kisfiamat. A csilingelő ajtónál majdnem felszállt vele a buszra, úgy rántottam ki a gyerekemet a kezéből. A másik kezemmel a babakocsit szorítottam, nehogy eltolják a kicsit”. Az esetre a Bors figyelt fel.

Fotó: Pixabay

Az anyuka leírása alapján a tettes 60 év körüli, rövid, vörös hajú molett hölgy volt, épp úgy festett, mint egy átlagos nagymama. A kisfiúnak nem esett bántódása, ám még az eset után is sokkos állapotban volt. A gyerekrablási kísérlet miatt a család feljelentést tett. A Bors megkereste a BRFK-t, a rendőrök megerősítették, hogy folyik az ügyben nyomozás.