Idős, szegény virágárus nénitől olvad a Facebook

A néni Rákoskeresztúron kínálja a csokrait, a virágokat saját maga nevelgeti.

Hétfőn került fel a Facebookra egy bejegyzés, mely egy idős virágárus néniről szólt, aki Budapesten, a XVII. kerületben, Rákoskeresztúr központjában kínálja a csokrait.

“Kedves jó érzésű emberek, ha Keresztúr központjában jársz és találkoznál ezzel a kedves öreg nénivel, aki nap,mint nap fáradságos munkával gondozta a kis virágjait, amit árul,akkor ne sajnáld tőle a pénzt! Inkább vegyél tőle egy kis szeretetcsokrot, amivel a te lelkednek is jót teszel azzal, hogy valakin segítesz!”

– olvasható a néniről készült fotó mellett.

Ő az idős virágárus:

Fotó: Facebook

A poszthoz rengeteg kedvelés és komment érkezett.

“Tizensok éve ismerem a nénit ,és mindig megtellik a lelkem melegséggel ha meglátom .minden jót kivánok neki és a családjának .😙❤ vegyetek virágot .😊én sokszor megtettem és remélem még sokáig megtehetem”

– írta az egyik kommentelő.

Egy másik azt írta, hogy a 10 éves lánya is mindig vesz tőle virágot, sajnálják a nénit, aki egész nap kint áll, és árulja a csokrokat. Egy másik kommentelő azt írta: ő a Tescóból ismeri mint vásárló, “csodálatos néni, teli szeretettel, kedvességgel”. Van, aki attól fél, hogy az árulás miatt megtalálja a nénit a hatóság.