Átvilágítja a nyerteseket a Szerencsejáték Zrt

A sportfogadásban minden 600 ezer forint feletti nyereményt elérő játékost át kell világítania az idei nyártól kezdve a Szerencsejáték Zrt.-nek, hogy megfeleljen a pénzmosás elleni törvénynek – tette közzé a Pénzcentrum.

További újdonság, hogy az utolsó negyedévben bevezetik az úgynevezett játékoskártyákat, melyek a játékosok azonosítását hivatottak segíteni, ám egyelőre nem lesz kötelező ezek használata. A kártyákat kétféle verzióban adják ki, a prémium kategóriájúakkal banki műveletek is elvégezhetők lesznek.

forrás: penzcentrum.hu

A Szerencsejáték Zrt. digitális innovációja tovább folytatódik. A sportfogadások esetében már egy éve lehetőség van arra, hogy a fogadóhelyiségekben, egy interaktív készüléken adjuk le tippjeinket. Hasonló fejlesztéseket terveznek több más játék esetében is – nyilatkozta Cselovszki Zoltán, a Szerencsejáték Zrt. általános vezérigaztgató-helyettese.

Június 2-tól érkeznek a lottózókba a fesztiválsorsjegyek, az idei évben egy plusz játékkal: azokkal a sorsjegyekkel, amelyekkel nem nyertünk, egy regisztrációt követően újabb sorsoláson vehetünk részt.