Betört koponyával küldték haza Ferencet a kórházból

Azt mondta neki az orvos, hogy nincs miért bent tartania.

Az esetről a Bors számolt be. Mint írta, Havas Ferencet április végén Pilisvörösváron bántalmazta a szomszéd. A nyugdíjas férfit a fején érték az ütések, párja, Mária hívta a mentőket és a rendőröket.

A mentők a férfit bevitték a Szent János Kórházba, ahol CT-vel is megvizsgálták. Az orvos megállapította, hogy nem szenvedett olyan sérülést, amiért bent kellene tartaniuk, azt javasolta neki, jegelje a sebeit, ha pedig panasza van, menjen kontrollra.

“Két nappal később, szerdán hidegrázással keltem. Szédültem, támolyogtam, nagyon rosszul voltam”

– idézte Ferencet a lap. A férfi a kórház helyett a Szent Margit Rendelőbe ment el, ahol a vizsgálat kimutatta, hogy betört a koponyája, és vélhetően a mellkascsontja is eltört.

Ferencnek vissza kellett mennie a Szent Jánosba, mert oda tartozik, ott azonban az új diagnózis fényében azonnal felvették a traumatológiára.

A férfi május elején jöhetett ki a kórházból, de a panasza nem múlnak. Sérült szemére nem lát, fejét nehéznek érzi, a fején keletkezett duzzanatok sem múltak még el. A Bors kérdésekkel fordult a kórházhoz a félrement diagnózis ügyében, de a cikk szerint eddig még nem érkezett válasz.