Nem adják fel: újra látszik Bud Specer arca a Filatorigátnál

“Te mondd, hogy ez emlékfal, a te hangod mélyebb!”.

A Filatorigát melletti HÉV-síneknél készült Bud Spencer-emlékfal hányattatott sorsáról szóltak a hírek a napokban. A graffitit még márciusban Lagzi Lajcsi és az Édes Élet stábja “egészítette ki” azzal, hogy felfújták mellé a mulatóskirályt, emellett valakinek egy csíkot is sikerült húznia a 2016-ban elhunyt színész arcába.

Lajcsi portréját Bud Spencer-rajongók eltüntették, de aztán jött a hír: valaki teljes egészében lefújta az emlékfalat, nyoma sem volt a jól ismert szakállas arcnak.

Így változott az emlékfal:

null

null

Ezt az akciót sem hagyták annyiban a rajongók. Amint azt a Magyar Bud Spencer és Terence Hill Rajongói Társaság Facebook-csoportban csütörtökön közzétették, valakik lemosták az arcot takaró graffitit.

“Nyilván sosem lesz olyan, mint volt, de amit lehetett megtettünk :). Bud már lát és hall is ;)!”

– írták.

“Megjegyzés: biztos van, aki szerint “mit tettünk, csak elrondítottuk!”. Igazából enélkül semmi nem lenne, és nem újra pacsmagoltuk, csak igyekeztünk leszedni róla a festéket, a mű az eredeti maradt. És ez elvi kérdés! Valaki csak úgy tönkreteszi más munkáját. Ha egy másik remekmű került volna ide, egy szót se szólnánk, de ez egyértelműen csak egy “beszólás” volt, és ezt nem hagytuk. Ez minden:)”

– fűzték hozzá.

Így néz ki most a fal:

Fotó: Facebook/Magyar Bud Spencer és Terence Hill rajongói társaság