Májusban itt a harmadik világháború?

Mondja ezt az a férfi, aki már akkor Trump győzelmét látta, mikor az a legrosszabb viccnek tűnt csak.

Ha a texasi Horacio Villegasra hallgatsz, vastag könyvbe már nem kezdesz bele, szerinte ugyanis május közepén kitör a harmadik világháború.

A férfiről annyit érdemes tudni az Indy100 által szemlézett Daily Star cikke szerint, hogy állítólag megjósolta Donald Trump elnökké választását, amit eleinte mindenki teljesen valószínűtlennek tartott. Ja, és még annyit, hogy természetfeletti entitásként vélekedik magáról.

Villegas – aki szerint Trump illuminátus király – most azt mondja: küszöbön a harmadik világháború, mely 2017. május 13-án fog kitörni. Erre a napra esik ugyanis az úgynevezett fatimai jelenések századik évfordulója.

A fatimai jelenések 1917. május 13 és október 13. között történtek a portugáliai Fátima kisváros közelében, Cova da Iriában, legalábbis a római katolikus egyház elfogadta, hogy a Szűzanya megjelent három pásztorgyereknek. A gyerekek közül ketten néhány éven belül meghaltak, egyikük, Lúcia de Jesus dos Santos azonban 2005-ig élt, belőle apáca lett. Az esemény óta Cova da Iriát évente zarándokok tömege keresi fel.

És hogy mindezt hogy kötötte össze Villegas a háborúval? Hát, úgy, hogy a fatimai jelenések idején zajlott az első világháború. És hogy most jön a jelenések századik évfordulója, szerinte tuti, hogy megint háború lesz emiatt. Azt is elárulta, hogy a háború 2017. október 13-án ér majd véget.

Bízzunk benne, hogy téved, mint az összes többi önjelölt világvége-próféta.