Elrejtettek egy apró luxusmedencét a sivatagban, amit bárki ingyen használhat

Egy trükkje van: szándékoltan nehéz odatalálni, és még a semmi közepén is van.

Különös ötlettel állt elő Alfredo Barsuglia: elkészített egy aprócska medencét, melyet mindenki ingyen használhat, aki megtalálja.

A Gizmodo szerint a pár méterszer pár méteres medence ugyanis a mintegy 65 ezer négyzetkilométeres Mojave-sivatagban található Amerikában, nincs rajta a térképen, nem vezet oda út, nem is hirdetik táblák a hollétét.

Aki csobbanna, annak komoly erőfeszítést kell érte tenni. El kell utaznia Los Angeles híres városrészébe, Nyugat-Hollywoodba, ott fel kell keresnie a MAK Centert, ahol Basuglia korábban dolgozott. Itt a lelkes fürdeni vágyó megkapja a medence koordinátáit, valamint a hozzá szükséges kulcsot is. Ezután csak annyi instrukciót mondanak neki, hogy innen még több órányi vezetésre, valamint egy hosszú gyaloglásra van a vágyott végcél.

A medencét nem lehet lefoglalni, és oda se lehet telefonálni a központba, hogy ott van-e a kulcs, vagy valaki épp elvitte. Barsuglia ugyanis úgy gondolja, hogy azoknak az embereknek készítette a medencét, akik hajlandóak keményen megküzdeni a luxusért.

Ha egyszer sikerül eljutni a medencéhez, páratlan élmény lesz a fürdés. Ha másért nem is, a döglesztő meleg miatt biztos: