Így változott át az élete a hajléktalannak, akinek egy nap levágták a haját

Hihetetlen, mennyit számít, hogy minek látja magát a tükörben az ember.

A napokban mutattuk be neked a spanyol Jose Antoniót, aki évtizedek óta az utcán élt. Villanyszerelőként dolgozott, de elveszített mindent, munkáját, vagyonát, lakását, végül pedig az utcán kötött ki. A Mallorcán élő férfi egy parkolóban dolgozik feketén, naponta mindössze az ételre elgendő pénzt keresi meg.

Egy nap aztán a parkolóval szemben müködő fodrászüzlet tulaja, a tulaj, Salva Garcia egy nap behívta a fedél nélküli férfit egy ingyen hajvágásra, amihez aztán egy haj- és szakállfestés társult. Néhány perc múlva Jose teljesen másképp festett. Mikor meglátta magát a tükörben, sírni kezdett örömében, egyszerűen nem hitte el, hogy saját magát látja a tükörben. A megható pillanatról készült videóért kattints ide.

Jose Antonio története itt nem ért véget, élete gyökeresen megváltozott az átalakulása után. A Daily Mail cikke szerint a korábban mutatott videó 18 hónapja készült. Ez alatt az idő alatt a férfi a haj- és szakállvágás hatására újra törődni kezdett külsejével, ruházatával, egészségi állapotával.  Így néz ki most:

null

null

A férfi a helyiek segítségével megműttette a szemeit, melyekkel már lényegében nem is látott, emellett a fülgyulladását és a vitaminhiány miatt a lábán kialakult betegségét is meggyógyították.

Jose korábban egy elhagyott házban élt, most egy összkomfortos szobát bérel, ahol megfelelően tud tisztálkodni, a hatalmas szakáll és a haj pedig végleg a múlté. Reméli, hamarosan rendes állást is tud szerezni.