Fiatal magyar anyuka halt meg Angliában, segítséget kér a család a temetéshez

Testvére talált Krisztinára, kislánya szorosan ölelte a fejét.

Megrázó poszt kering a Facebookon, melyet még március 9-én osztottak meg, de még mindig aktuális a felhívás.

Eszerint egy fiatal anyuka, Patai Krisztina 33 éves korában március másodikán elhunyt Londonban, 2 éves kislánya és szerető párja maradt utána.

Krisztinát itthon szeretné eltemetni a családja, ez azonban rengeteg pénzbe kerül. Hogy ezt fedezni tudja a család, netes gyűjtést indított a JustGiving.com oldalon, ahol mostanáig mintegy 6200 font – mintegy 2,2 millió forint – jött össze.

Help raise £5000 to support the funeral cost and grieving family our dear friend and loving Mum who suddenly died. Love forever

Weʼre raising money to support the funeral cost and grieving family our dear friend and loving Mum who suddenly died. Love forever. Support this JustGiving Crowdfunding Page.

A Boon.hu szerint Babinszki Ferenc és Patai Krisztina négy évvel ezelőtt ismerkedtek meg Londonban, két éve megszületett kislányuk, Zoé. Azt tervezgették, hogy még maradnak egy kicsit Londonban, gyűjtögetnek, aztán hazajönnek Miskolcra, és vesznek egy lakást.

A cikk szerint Krisztinának két évvel ezelőtt volt egy rohama, elájult, és leesett az ágyról. Akkor azt mondták, hogy epilepsziás rohama volt. Szerencsére mellette volt Ferenc, aki egyből tudta hívni a mentőket.

A mostani rohamnál senki sem volt mellette, Krisztina egyedül volt otthon a kislánnyal. Öccse talált rá, Zoé szorosan ölelte édesanyja fejét.

A családot Krisztina unokatestvére, Gyömbérné Mitró Marianna számlájára utalva is lehet segíteni, ez a száma:

11600006-00000000-52529230 (Erste Bank)