Anyák haltak meg az alsóberecki balesetben, négy gyermekük maradt árván

Munkából tartottak hazafelé, mikor beléjük rohant egy Mercedes, gyermekeik várták otthon őket.

Tragikus baleset történt még vasárnap kora reggel Sátoraljaújhely és Alsóberecki között. Az MTI a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása nyomán azt írta, két gépkocsi ütközött össze a 381-es számú úton. A tűzoltók feszítővágó segítségével emeltek ki három embert a roncsokból, ők a helyszínen meghaltak.

Janasóczki Attila, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője azt mondta, hogy a baleset mindhárom áldozata nő. Hatan sérültek meg, egy ember életveszélyesen, egy súlyosan, négyen pedig könnyebben.

A balesetben életüket vesztő nők az RTL Klub szerint egy közeli gyárból tartottak hazafelé, abban az autóban utaztak, amelybe belerohant a másik jármű.

Négy gyermek maradt árván

A Blikk kedden arról írt, hogy információik szerint mindhárom nő anyuka volt, négy gyermek maradt utánuk árván. Az eddig tisztázatlan okokból a szembejövő sávba átjövő és beléjük rohanó autó egy Mercedes volt, a lap úgy tudja, a benne ülő fiatalok egy buliból mentek hazafelé.

“Egyetlen pillanat alatt veszítettem el a feleségemet és a lányomat. Elmondtam már a kicsinek, hogy a nagymamát és az édesanyját többé nem láthatjuk, a mennyországban figyelnek ezentúl minket”

– mondta el a lapnak sírva a balesetben elhunyt egyik nő férje, aki mostantól egyedül neveli unokáját.

A balesetben egy háromgyermekes anya is elhunyt, ő egyedül nevelte gyerekeit, miután férje néhány éve önkezűleg vetett véget életének – írta a Blikk. A legnagyobb csemete már egyetemista, a két kisebb viszont még általános iskolába jár, őket mostantól a nagymamájuk neveli.