A netről tanult meg házat építeni az anya és gyermekei, a végeredménytől tátva marad a szád

Ennél jobb bizonyítékot az elszántságra és az összetartásra keresve sem találsz.

Cara Brookins több bántalmazó kapcsolat, két elfuserált, agresszióval teli házasság, valamint egy mentális betegségben szenvedő férfi zaklatása után úgy döntött, neki és a gyermekeinek újra kell kezdeniük az életet.

– Szégyelltem magam, aggódtam, hogy a gyermekeimnek nincs önbecsülésük és önbizalmuk – idézte Cara szavait a Bored Panda.

A nő ezért az újrakezdés jegyében kitalálta, hogy egy házat fognak építeni a semmiből, mégpedig úgy, hogy egyiküknek sincs egy hangyányi tapasztalata sem ebben.

boredpanda.com

Cara még 2007-ben meglátott egy arkansasi házat, pontosabban annak egy tornádó után megmaradt részét, ami nem volt más, mint az alap. Felvett 150 ezer dollár – mostani árfolyamon mintegy 40 millió forint – bankkölcsönt, majd nekiállt megvenni az építőanyagokat.

boredpanda.com

boredpanda.com

boredpanda.com

Hogy honnan tudta, hogy mire van szüksége? Saját bevallása szerint rengeteg, a YouTube-ra felkerült oktatóvideót nézett meg ő négy gyermeke is. Ezekből tanulták meg, hogy hogyan kell betont keverni, hogyan kell rakni a téglákat, hogyan készítsék el a tetőt. Eközben pedig megtanulták azt is, hogy hogyan építsenek újjá egy tönkrement, széthullott családot.

boredpanda.com

boredpanda.com

boredpanda.com

A munka pedig folyt, Cara és a gyermekei szorgalmasan dolgoztak, a végeredmény pedig egy 325 négyzetméter alapterületű, ötszobás, három autót befogadó garázsos ház lett, amihez ráadásként egy kétemeletes faházat is építettek.

boredpanda.com

boredpanda.com

boredpanda.com

Cara és gyermekei az elmúlt 9 évben ebben a házban éltek. A két kezük által emelt épületet elnevezték Inkwell Manornak (Tintatartó Uradalomnak, ha nyersen fordítjuk), a család pedig erősebb és összetartóbb, mint valaha volt.

boredpanda.com

boredpanda.com

boredpanda.com

boredpanda.com