Paraszt magyar autós találkozása a hókotróval

Néhány óra alatt már 3600 megosztásnál jár az a videó, amit a Smoke & Charm autós közösség Facebook-oldalára töltött fel valaki.

A műnek nincs különösebb irodalmi értéke, inkább csak tanulságos, hogy a hó mellett még ki mindenkivel kell megküzdeniük a hómunkásoknak az utakon.

(A videón trágár kifejezések hallhatók. Ha még nem múltál el 18, vagy zavar az ilyesmi, lapozz egy következő cikkre.)

Napi feladatok ismertetése!

Napi feladatok ismertetése!

Posted by Smoke & Charm TDI Club on Freitag, 13. Januar 2017

Frissítés – Nem a hókotráshoz kapcsolódik, de ha már akkora port kavart a “paraszt” szó a címben, hogy néhány kommentelő az idegösszeomlás határáig hergeli magát rajta, tegyük tisztába:
https://hu.wikipedia.org/wiki/Paraszt

“A magyar nyelvbe a „paraszt” szó a szerb, horvát, illetve szlovén prost szóból kerülhetett, amelynek jelentése „egyszerű, közönséges, nyers, durva”. Eredetileg a magyarban is csak melléknévként volt használatos az eredetinek megfelelő pejoratív kifejezésként.”

Vagyis: nemcsak hogy igenis van/használható pejoratív jelentése a szónak, de ez az eredeti jelentése! Pejoratíve használtuk mi is, ahogy azt a legtöbben értették is. A többieket pedig, akik mindig, mindenhol csak ellenséget és hibát látnak, nagyon sajnáljuk – szar lehet így élni. (Ui. szar = rossz.)