Hihetetlen dolgot tettek a magyar ellenőrök egy vizsgára siető lánnyal

Csak ámulunk és bámulunk.

Az alábbi történetet a Pesten Hallottam Facebook-csoportban osztotta meg egy lány, Alexandra, a bejegyzést a Blikk szúrta ki.

„Ma reggel indultam Kecskemétről Pestre busszal, 7:45-kor. Kettő busz érkezett a buszmegállóba, és a túlsó szimpatikusabb volt, így arra szálltam fel.”

– kezdi a történetet Alexandra.

“Már az első 5 percben gyanús volt, mert a másik busz sokkal gyorsabb volt. Kettő fajta busz jár, egy az autópályán, 1:10 perc idővel, a másik a hosszabb úton közel 2 órás úttal. De ez ekkor még meg se fordult a fejemben, gondoltam kettő buszt küldtek, hiszen csúcsidő van.

Majd az ellenőrök felszálltak. Megkérdeztem, ez melyik busz, de nem tudtak több információt, mint én. „Ezaz Szasza, menj oda a buszvezetőhöz, egyáltalán nem lesz gáz, amikor a képedbe röhög.” Ez pontosan így is történt, közölte, tényleg mókásan, hogy amúgy szépen énekel és elszórakoztat 10-ig. A bökkenő csak az volt, hogy nekem 10-kor vizsgám lett volna.”

Ezután jött a történetben a csavar, amitől még most is keressük az állunkat:

“Az ellenőr érdeklődött, mikor, hol, miből vizsgázom. Leültem jót nevetve a bénaságomon, mire megszólal, kelj fel, felviszünk autóval, megmentem a vizsgádat. De ha kirúgnak érte, a kávét két cukorral iszom.

Nos, így történt, hogy ma 8-kor az autópályán száguldoztam két ellenőrrel, akik hamarabb felértek velem Pestre, mint a busz, amin ülnöm kellett volna. Bár megkaptam, hogy elég bátor vagyok, hogy egy idegen autóba csak úgy beülök.

Útravalóul még annyit szóltak, hogy most azért már sikerüljön is az a vizsga. Egyébként tényleg meglett.”

A cikk szerint az ellenőrnek nem lett baja a jófejség miatt.