Halálra zúzta magát vadászat közben a lelőtt állatokkal pózoló állatorvos

A sors fintora.

Az 55 éves olasz Luciano Ponzetto tavaly vívta ki a netezők haragját – írt a brit The Sun. Az állatorvosként dolgozó férfi ugyanis szeretett vadászni, ráadásul a trófeáival is szeretett pózolni. Mikor néhány ilyen kép felkerült a közösségi médiára, az állatvédők felháborodtak, erős ellenkampányt indítottak a férfi ellen.

Olaj volt a tűzre, hogy az olaszországi Állatorvosok Szövetsége kiállt Ponzetto mellett, mondván, a vadászatot törvény szabályozza, így nekik nincs miért kérdőre vonni a férfit. Maga Ponzetto azzal válaszolt az őt ért támadásokra, hogy a vadászat sem szakmailag, sem morálisan nem összeegyeztetetlen az állatorvosi hivatással.

Card

A férfi rövid időn belül sokak szemében gyűlölt ember lett, halálos fenyegetéseket kapott. Mindez azonban nem tántorította el attól, hogy hobbijának hódoljon. Ironikus, hogy a sorsa pont egy vadászaton pecsételődött meg. Utolsó útján, miközben vadmadarakra lőtt, megcsúszott a jégen, és egy 30 méter mély hasadékba zuhant.

A portál most rendőrségi forrásra hivatkozva azt írta: a férfit helikopterrel emelték ki a mélyből, és azonnal kórházba szállították, de már nem volt mit tenni, azonnal meghalt.