Elárulta, hogy tölti a napjait a Budapesten élő ferraris milliárdos

Most a nappalijába is beleshetsz!

Josh Cartu egy kanadai üzletember, itthoni léptékkel mérve milliárdos, 37 éves, öt éve él Magyarországon.

Eddig csak azt lehetett róla jóformán tudni nyilvánosan, hogy nagy rajongója a Ferrariknak, októberben a Vezess.hu cikke szerint egy 615 milliós LaFerrari Apertát vett át, el is vitte egy körre a magyar fővárosban:

A férfi most beengedte a Borsot az otthonába, és életének néhány részletét is megosztotta a lappal.

A cikk szerint Cartunál minden nap délután kettőkor kezdődik, ekkor van ugyanis New Yorkban reggel nyolc. Nappal a Four Seasons Hotelban tárgyal üzletfeleivel, itt találkozik a barátaival is. Iroda helyett a home office híve, a nappalijából intézi a konferenciahívásokat.

Ha mennie kell valahová a városban, akkor az egyik (igen, több is van neki) négyüléses Ferrarija volánja mögé pattan, este pedig egy Rolls-Royce Phantom hátsó ülésén utazva közlekedik.

A férfi, aki a Sandstorm Holdings tulajdonosa, elárulta: a cég jórészt online kaszinókkal és az ingatlanpiaccal foglalkozik, emellett a számítógépes játékok és a befektetési tanácsadás is profiljukba vág.

A Bors cikke szerint a férfi milliárdos létére szívesen főz, ha úgy jön ki a lépés, saját bevallása szerint ügyesen boldogul a tésztaételekkel.

Kattints a lap cikkére, nézd meg Cartu nappaliját:

Délután kettőkor kel a Ferrari-mániás milliárdos