Telekom TV-s vagy? Nagyon fogsz örülni ennek a hírnek!

Mégsem válik meg a cég a FOX-csatornáktól.

Korábban arról szóltak a hírek, hogy a jövőre Telekom 110 csatornásra növeli a Családi Super HD csomagjának tartalmát, abba viszont nem kerül be már a FOX tévé, a National Geographic Channel és a Natgeo Wild csatorna. A 24.hu cikke szerint olyan csatornáknak adták ezek át a helyüket, mint az Izaura TV és a Humor+.

A telekomos ügyfelek nem voltak boldogok a döntéstől, a cég közösségi felületein kommentek tömegeiben követelték vissza a kieső csatornákat. Ennek eredményeként a Telekom és a FOX Networks Group megállapodott a folytatásról.

A témában az alábbi közleményt tették közzé a Telekom közösségi felületén szerdán:

“Marad a FOX, Nat Geo és a Nat Geo Wild a Telekomnál!

Az ügyfelek érdekében, véleményüket figyelembe véve a FOX Networks Group és a Telekom megállapodott a folytatásról.

A National Geographic Channel, a Nat Geo Wild és a FOX csatorna megszakítás nélkül továbbra is szerepel majd 2017 januárjától a Telekom csatornái között.

A két cég azt követően indította újra gyakorlatilag azonnal a tárgyalásokat, hogy a Telekom ügyfelei a cég 2017-es csatornakiosztását megismerve több fórumon (így közösségi oldalakon is) határozottan kinyilvánították, nem értenek egyet az érintett minőségi csatornák kikerülésével.

Az ügyfelek véleményét látva mindkét fél – függetlenül attól, hogy korábbi üzleti tárgyalásaik nem vezettek sikerre – mielőbbi megegyezésre törekedett annak érdekében, hogy a tévénézők számára továbbra is elérhetőek legyenek a FOX csatornái a Telekomnál (így például a sokak által kedvelt The Walking Dead című sorozat is).”

Kövess minket a Facebookon is:
Címkék: ,