Utolsó szavaival elvette élete szerelmét, majd örök álomra szenderült a férfi

Sian és Jonathan mindössze egyetlen napig volt házas.

A Daily Mail cikke szerint Jonathan és Sian még az egyetemen talált egymásra Newcastle-ben.

2015 februárjában a könyvelőként dolgozó fiú májánál egy ritka, gyógyíthatatlan daganatos megbetegedést diagnosztizáltak, a pár ekkor jegyezte el egymást.

Jonathan nagyon szerette volna, hogy elvehesse élete szerelmét, míg él, ki is tűzték a dátumot. Sajnos azonban a 30 éves férfi állapota rosszabbra fordult, ezért előre kellett hozni a szertartást.

A megható ceremónia a fiú halálos ágyánál zajlott le. Jonathan utolsó szavaival feleségül vette Siant, majd elaludt, és többé nem ébredt fel.

Card

Sian ugyanazon a napon ment hozzá szerelméhez, mikor el is vesztette őt. Ennek 2016. október 22-én volt az első évfordulója, a lány pedig egy különleges adománygyűjtő akcióval szerette volna felhívni a figyelmet arra a ritka betegségre, ami Jonathan halálához vezetett.

Sian férje születési helyéről, a walesi Merthyr Tydfilből gyalog indult el Glasgow-ba, a Celtic Park stadionba, Jonathan kedvenc focicsapatának, a The Celtic Football Clubnak az otthonába. A férfi életében több ezer, jótékonyságra fordított fontot segített gyűjteni a csapatnak.

A mintegy 550 kilométerre található célt október 22-én, az évforduló napján érte el kísérőivel.