Szájon kell csókolniuk a főnöküket minden reggel egy munkahely női alkalmazottainak – fotó

A kínai férfi szerint ez segít elmélyíteni a főnök-beosztott kapcsolatot.

A Shanghaiist még 2016-ban robbant cikke szerint egy pekingi munkahelyen úgy indul a nap, hogy a női kollégák 9 és 9 óra 30 perc között odasorjáznak a férfi főnökük elé, és szájon csókolják őt.

A cikk szerint a kézműves sörfőzéshez eszközöket és felszerelést árusító cég főnöke egyfajta csapatépítésnek szánja ezt a rituálét. A nők először vonakodtak, majd belementek, ketten azonban inkább felmondtak, minthogy csókolgassák a vezetőt.

A hivatali csókról fotók is készültek, melyek a kínai közösségi oldalon, a Weibón terjedtek el.

Fotó: shanghaiist.com

Fotó: shanghaiist.com

Számos felhasználó fakadt ki kommentben ezeket látván. Volt, aki azt kérdezte, hogy hogy képesek ezt elviselni a nők, más arra volt kíváncsi, hogy tud-e erről a reggeli rutinról a férj vagy a barát. Más egyszerűen kijelentette: a főnök perverz, az alkalmazottak viszont bolondok.

A nők főnöke elmondta, hogy csupán szorosabbra akarta fűzni a vezető-beosztott köteléket. Hozzátette, az ötlet akkor jött, mikor az USA-ban nézett meg egy céget.

A cikk arra nem tér ki, hogy ott is csókolgatniuk kellett-e a főnöküket a beosztottaknak, vagy csupán a levegőváltozás miatt jutott eszébe az ötlet.