Orális szexre taníthattak egy 9 éves lányt egy magyar nevelőotthonban

Sajtóértesülés szerint a nagyobbaknak zsebpénzt, a kisebbeknek játékokat, édességet ígértek a nevelők.

A Bors cikke szerint néhány hete egy nap alatt öt tizenéves került kórházba úgy, hogy ártottak maguknak, mindezt azért, hogy elkerüljenek a nevelőotthonból, ahol élnek.

A meg nem nevezett intézményben ugyanis a cikk szerint a nevelők szexuálisan kihasználták a bentlakókat. Mint írták, erre most derült fény, mikor jogvédők és hozzátartozók úgy döntöttek, hogy leleplezik az intézményben folyó dolgokat.

A jogvédők összesen 15 fiatalt találtak, akik beszélni mertek a bent folyó dolgokról. A Bors azt írja, hogy a cikket alátámasztó összes bizonyíték – a sértettek és a cselekményekkel megvádoltak neveivel – a lap szerkesztőségének birtokában vannak.

A Bors szerint egy 9 éves kislányt arra tanítottak bent a nevelők, hogy hogyan kell szájjal kielégíteni egy férfit. A cikk szerint a nevelők abban is rutint szereztek, hogyan kerüljenek közel a sokszor árva, félárva fiatalokhoz, hogyan jussanak hozzá a szexuális kielégüléshez.

A 13-15 éves nagyobbaknak zsebpénzt ígértek, a 9-10 éves kisebbeknek pedig játékokat, édességet, olyan is volt, hogy szexért cserébe extra kimenőt engedélyeztek a lányoknak. Volt olyan korábbi lakó, aki azt sem tagadja, a bent folyó perverz játékok miatt lett torz a későbbi szexuális élete – írta a Bors.

Az ügyben rendőrségi feljelentés született.