Fillérekért vehetsz autót néhány nap múlva, itt a lista

Opel, Audi, Kia, mutatjuk a részleteket.

Hét autó is kalapács alá kerül a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. honlapján július 22-én, licitálni július 26-ig lehet rájuk. Hogy pontosan hogyan is, azt az aukció leírásánál olvashatod.

A honlapon közzétett lista szerint 107 ezer forintról indul egy Audi 80-as árverése. Ennyi pénzért nyilván nem egy makulátlan gépre licitálhatsz, a leírás szerint a lökhárítókon látszik némi elhasználtság, a vezérlést is meg kell mutatni szakembernek, és a festése sem az igazi már az 1992-es évjáratú gépnek.

Fotó: e-arveres.mnv.hu

Fotó: e-arveres.mnv.hu

93 ezer forintról indul egy Opel Astra Caravan. A jármű műszaki érvényessége 2013.12.09.-én megszűnt, szervizkönyvvel nem rendelkezik. A karosszéria elhasznált állapotú, az elemek nagy része fénysérült, lakkozása sérült. A csomagtér ajtó, és a hátsó vészhárító deformált. A jobb első ajtó nem nyitható. A motorháztető, és a csomagtér ajtó fényezetlen – áll a leírásban.

78 ezer forint egy 1.6-os Golf kikiáltási ára, erről azonban nem árultak el sokat a honlapon, és csak egy fotó van róla.

32 ezer forintos induló árral gazdát keres egy Polski Fiat, itt sincs leírás az autóról.

186 ezer forintról indul egy Ford Transit licitje, ami szemlátomást látott már egyet s mást, a kilométeróra 208 ezer kilométert mutat.

Fotó: e-arveres.mnv.hu

Fotó: e-arveres.mnv.hu

Egy Kia Picantót is elértékesít a vagyonkezelő, ennek 626 ezer forint a kikiáltási ára. A leírás szerint a jármű műszaki érvényessége 2015.05.10.-én megszűnt, szervizkönyvvel nem rendelkezik, a fényezés gyári, a gumik jók, a féktárcsák kevésbé, van benne 4 légzsák, ABS, centrálzár, az utastér viszont erősen szennyezett.

A legdrágább tétel egy Opel Vectra C, ennek 630 ezer forintról indul az árverése. A műszaki érvényessége 2014.07.20.-án megszűnt, szervizkönyvvel nem rendelkezik. A karosszéria elhasznált állapotú, annak fényezése jelentős mértékben be van mattulva, polírozása indokolt, a vészhárítók több helyen is sérültek, a jármű fényezése a rétegvastagsági mérések alapján nem gyári – áll a leírásban. Az utastér erősen szennyezett, elhasznált állapotú. A gumiabroncsok kopottak, de vannak dísztárcsák, nincs viszont aksi.

Fotó: e-arveres.mnv.hu

Fotó: e-arveres.mnv.hu