Mindene odaveszett a magyar mentősnek, gyűjtést indítottak a bajtársak

Te is segíthetsz a férfinak és családjának, hogy újra legyen otthonuk.

Az Országos Mentőszolgálat a Facebookon tette közzé a felhívást.

Eszerint június 25-én egy gázrobbanás következtében a Polgári Mentőállomáson dolgozó Vámosi Attila gépkocsivezetőnek és családjának szinte mindene odaveszett, a házukat, a bútoraikat és ezekkel együtt az életük munkáját veszítették el egy pillanat alatt.

A férfi feleségével és két gyermekével most a rokonoknál él, de a jövőjük teljesen bizonytalan.

Az OMSZ a Közalkalmazotti Tanács kezdeményezésére, Főigazgató bajtárs döntése alapján 800 ezer forint támogatást nyújt Vámosi bajtársnak, aki 25 éve az Országos Mentőszolgálat kötelékében dolgozik. Mint írták, a MÖSZ is besegít, de itt még többre van szükség.

Ezért az Országos Mentőszolgálat kezdeményezésére a Mentődolgozók Önálló Szakszervezete pénzforgalmi számlát nyitott, melyre várják a segíteni tudó és akaró bajtársak, illetve magánszemélyek és cégek adományait. A pénzforgalmi számla száma: 11784009-21196494, számla elnevezése: Mentődolgozók Önálló Sz. Adomány SZLA. Amennyiben valaki más módon, például a helyreállításban végzett, saját szakmunkájával tud segíteni, jelentkezését szívesen fogadják.

Vámosi Attila megsegítését, az egyéb felajánlásokat Szőke Ferenc koordinálja, őt ezen a mobilszámon lehet hívni: 0670/ 362-4786.