Megerőszakoltatta 13 éves lányát a mélyen vallásos pécsi nő

Attól félt, hogy züllött élete lesz gyermekének, azt hitte, hogy ezzel a “tanítással” megóvhatja ettől.

A hátborzongató esetről a Híradó számolt be szerdán.

Eszerint az eset két éve történt, az ügy tárgyalása július elsején volt Pécsen.

A leírás szerint a mélyen vallásos nő, Mária, hosszú évek után újra találkozott unokatestvérével, Zsolttal, akiről kiderüt, hogy ő is hasonló gyülekezetbe jár. Mária bemutatta a 13 éves lányát is a férfinak, aki először kedves volt vele, nagybácsihoz illően viselkedett vele, de egy idő után másképp kezdett nézni rá.

Hogy kinek is volt pontosan az ötlete, az nem derült ki, de egyszer csak Zsolt és Mária kitalálták, hogy a lányt nevelési célzattal meg kell leckéztetni, nehogy züllött élet után ácsingózzon. Ezért Zsolt a nő pécsi lakásának egyik szobájában kikötözte a lányt az ágyhoz, levetkőztette, majd a kezével molesztálta. A vád szerint eközben az anya nyugodtan hallgatta a kislány sikolyait, segélykérését a konyhában.

Egy másik alkalommal leitatták a lányt – szigorúan nevelési célból -, a férfi ekkor is erőszakoskodott vele, arra is kérte, hogy fogja meg a nemi szervét.

A kislány a gyülekezet vezetőinek beszélt az átélt borzalmakról, akik szembesítették a tettekkel Máriát és Zsoltot. Az anya rezzenéstelen arccal szinte mindent bevallott.

A cikk szerint a gyülekezet tagjai azonnal feljelentést tettek, Zsoltot és Máriát őrizetbe vették, a kislányt pedig a vallási közösség egyik tagjának gondjaira bízták. A nő és a férfi a kihallgatásokon és a bíróságon már tagadta a dolgokat, de a bíró szerint a bizonyítékok egyértelműek voltak, a lány vallomása hiteles, szakértők is megerősítették ezt.

A Blikk arról írt, hogy a férfi és a nő nyolc, illetve öt év fegyházat kapott, az ítélet nem jogerős.