A Hősök terén ünnepelheted a magyar válogatottat

Hétfő este hattól éltetheted a fiúkat, akik újra feltették az országot a focitérképre.

Június 27-én délután érkezik haza az Európa-bajnokságon álomba illő teljesítményt nyújtó magyar válogatott.

Amint azt a Magyar Labdarúgó Szövetség a honlapján közzétette, a szervezet számtalan érdeklődő telefont és üzenetet kapott, melyben azt tudakolták a szurkolók, hogy mikor érkezik haza a várakozásokat felülmúlóan szereplő nemzeti csapat.

Az MLSZ a fokozott érdeklődésre való tekintettel azt kéri, hogy akik találkozni szeretnének a csapattal, a játékosokkal és a szakmai stáb tagjaival, azoknak erre június 27-én 18 órától nyílik erre lehetőségük a Hősök terén.

Dzsudzsák Balázs (elöl) a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság nyolcaddöntõjében játszott Magyarország - Belgium mérkõzés végén a toulouse-i Municipal Stadionban 2016. június 26-án. MTI Fotó: Illyés Tibor

Dzsudzsák Balázs (elöl) a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság nyolcaddöntõjében játszott Magyarország – Belgium mérkõzés végén a toulouse-i Municipal Stadionban 2016. június 26-án. MTI Fotó: Illyés Tibor

A közleményből kiderül, hogy a válogatott köszöntését követően egy koncerttel ünnepelhet az összes magyar szurkoló, amelyen a hangulatot meglepetésvendégek fellépése adja majd. A magyar válogatott a repülőgép leszállása után azonnal a Hősök terén felállított színpadhoz indul.

Az MLSZ kéri, hogy a szurkolók ne menjenek a Liszt Ferenc reptérre, mert biztonsági okból a válogatott érkezésekor ott nem lesz lehetőség a játékosokkal való találkozásra.