Olyan fotóidat fogja törölni a Facebook, amikről lehet, hogy nem is tudtál

Néhány hét múlva már hiába keresed őket.

Ha anno te is beállítottad a telefonos Facebook-alkalmazásban azt, hogy az oldal automatikusan szinkronizálja a fotótárral a telefonnal készült képeket, akkor neked is van egy olyan mappád, ahol ezek találhatók.

A 24 cikke szerint azonban ezeket a képeket július 7-én eltünteti a Facebook. A cikk szerint azért, hogy a facebookozók a Moments alkalmazást használják, ami lényegében olyan, mint a korábbi szinkronizálás funkció: összekapcsolódik a telefonoddal, majd az azzal készült képek felmennek egy felhőbe, ahonnan ki lehet választani, hogy melyiket akarod megosztani.

Ha tehát nem akarod, hogy a korábbi fotóid elvesszenek, akkor nézd meg a Facebook-profilodnál az albumokat, keresd meg azt, ahol a telefonról szinkronizált képek vannak, és töltsd le őket.