Bliccelő diáklányt gáncsolt az ellenőr a Keletinél

A jegy nélkül utazó lányt előtte meg is rángatták kicsit – írta a Bors.

A portál cikke szerint az eset múlt pénteken történt a Keleti pályaudvarnál a metróban. A történet először a Facebookon bukkant fel, a lapnak végül sikerülni a 20 év körüli lányt.

A fiatal elmondta: nem volt nála készpénz, sietett, ezért nem vett jegyet. A Déli pályaudvarnál nem ellenőrizték, a Keletinél viszont igen. Nem akarta, hogy megbüntessék, így vonakodott odaadni a személyijét, mire rángatni kezdte az egyik ellenőr. Ekkor a lány kiabálni kezdett, hogy ne csinálja, mire az ellenőr elengedte, mondván, nem ért hozzá, csak elé állt.

A lány ekkor ki akart térni az őt körülálló ellenőrök elől, mire az egyikük elgáncsolta vagy megrúgta. Hogy milyen mozdulat volt, azt a lány nem tudta megmondani, csak azt érezte, hogy hatalmasat esik. Egy szemtanú azonban a Borsnak elmondta: az ellenőr kitette a lány elé a lábát, majd a bokájához kapott, mintha a lány megrúgta volna.

A lányt nem büntették végül meg, az esetet jelentették a BKK-nak. A cég a Borsnak azt mondta: visszanézik a videofelvételeket, ha szándékosan gáncsolt az ellenőr, retorzióra számíthat.