Illés bácsi végleg eldöntötte, mi lesz a cukrászdával

Gödöllő város Facebook-oldalán jelent meg egy poszt, amiben a polgármester és Barna Illés, vagy ahogy a sajtóban elhíresült, Illés bácsi egyeztetéséről írnak.

A férfi korábban azért döntött cukrászda bezárása mellett, mert állampolgári bejelentés után úgy találták, csak komoly felújítások után működhetne tovább, amire a 77 éves cukrászmesternek nincs pénze és talán már kedve sem.

A mostani bejegyzésben az olvasható, nagyon megviselte az utóbbi hét, és megromlott egészségi állapota miatt már nem vállalná a felújítással és újranyitással járó nehézséget, ötven évnyi, pihenőnap nélküli munka után végre pihenni fog.

illo

Barna Illés azt kérte, tudassák Gödöllő és az ország őt támogató lakosaival, nem tud eléggé hálás lenni, hogy ennyien kifejezték szeretetüket. Megegyezett a polgármesterrel, hogy a cukrászat régi berendezéseit hivatalosan felbecsültetik, azokat a város megvásárolja. Az eszközökből, valamint az üzletre jellemző oklevelek másolataiból a Gödöllői Városi Múzeumban kiállítást rendeznek be.