Olyan kisállathirdetést kreált egy pihent agyú magyar, hogy már többedszer olvassuk vissza

Félszáz ingyen elvihető óriáscsiga keres szerető gazdit, de ahogy ezt leírták, azon zokogunk.

Visszanyúlunk egy kicsit a múltba: két éve került fel a Facebookra az a kisállathirdetés, melynél ütősebbet azóta talán még nem produkált magyar ember.

Nem szaporítjuk tovább a szót, mutatjuk a hirdetést:

INGYEN ELVIHETŐ!
Egy nagyon kedves barátnőm nagyon hülye volt, ezért random 5 afrikai óriáscsigából lett nagyságrendileg 50 db. (Nem darabolás, hanem szaporodás következtében)
Akit érdekelnek ezek az undorító vackok, az üvöltsön, és annyit kaphat, amennyit csak szeretne. Haszonállat is lehet, ha úgy tetszik: amennyiben rendesen eteted, és megnő szép nagyra, már csak meg kell várnod, hogy megdögöljön, és a kifőzött házát cuki kis virágcserépként hasznosíthatod újra. (Nem kell sokat várni, kb 3 évig él fogságban.)
Nem eszik sokat, nem hangos és tulajdonképpen teljesen igénytelen, úgyhogy aki lusta normális állatot, növényt, vagy gyereket nevelni, és nem hányja keresztbe a terráriumot, ha meglát egy ilyen puhatestű achát szart, annak teljesen ideális “kiskedvenc”.
Amennyiben Te a normális emberek táborát erősíted, és nem szeretnél a lakásodban visszataszító lényeket tartani, úgy kérlek oszd meg ezt a kis szösszenetet, hátha valamelyik aberrált ismerősöd viszont de.
Ja és a lényeg: szeretik a sört, kevéssel is beérik, és amint berúgnak, viszonylag szórakoztatóak tudnak lenni.
VEGYÉTEK ÉS VIGYÉTEK!

Róluk volt egyébként szó:

Fotó: Facebook

Fotó: Facebook