Felháborító baleset Szentendrén – ezt a BMW-st keresi most egy ország

A srácnak választania kellett: vagy átmegy a szembesávba, vagy eltrafálja a villanyoszlopot, utóbbi mellett döntött. Aki miatt mindez történt, elmenekült, az autója típusát már 17 ezren osztották meg a Facebookon, hátha előkerül.

A baleset április 28-án történt nem sokkal 14 óra előtt Szentendrén, az eset részleteit az autó vezetője a Facebookon írta le.

A bejegyzés szerint a srác egy szürke BMW mögött kanyarodott rá a 11-es főútra, majd a külső sávból indexelve a belső sávba ment. A poszt szerint a BMW szinte ugyanekkor, egy pillanatnyi indexelés után beérkezett a belső sávba, ahol viszont már ott volt a másik autó. A srác az ütközés elkerülése érdekében vészfékezett, majd az út közepére rántotta az autót.

Fotó: Facebook

Fotó: Facebook

“Két lehetőségem volt: vagy áttérek a szembe sávba, frontálisan karambolozok valakivel és nekicsapódok a buszmegállóban várakozó mintegy 15 diáknak, vagy az oszlopot választom.  Amint látjátok, az oszlop mellett döntöttem.”

– írta Jakab. Hozzáttette: az orvosi vélemény szerint mivel az autóban nem volt légzsák, csupán a szerencsén és a biztonsági övön múlott, hogy nem vesztette életét a helyszínen.

“Cserbenhagyásos balesetről van szó, ami nagyon súlyos bűncselekménynek minősül. Az elkövető gépjármű egy ezüst színű BMW E60 xdrive 525d, vagy 520d”

– áll a posztban.

Fotó: Facebook

Fotó: Facebook

A BMW nincs meg, a baleset után meg sem állt. A fiatal a facebookozók segítségét kéri, reméli, voltak szemtanúk, és előkerül a balesetet okozó autó.