Halott édesapja munkapadját bontotta szét a fiú, megható üzenetet talált rajta

Ez az igaz szeretet!

A srác az Imguron osztotta meg a történetet még 2016-ban.

Eszerint a férfi tragikus hirtelenséggel hunyt el 51 évesen.

A fiú pár hónappal később nekiállt szétszedni azt a munkaasztalt, amit apja még az anyjának készített. Mikor megfordította az asztalt, egy rejtett üzenet fogadta az alján, melyet még édesapja írt a feleségének.

Az üzenet így szólt:

“Szeretlek, Becca!

Mindegy, hogy milyen nap van ma, remélem, hogy egy jó nap. Isten meghallgatta az imáimat, és megismerhettelek. Ezek a napok a legjobbak az életemben, boldog vagyok, hogy életem része vagy. Nem tudom, hogy valaha elolvasod-e ezt a feliratot, csak azt szeretném, hogy tudd: nagyon szeretlek. Egy dolgot szeretnék az élettől, hogy olyan jó legyek hozzád, mint amilyen jó te vagy hozzám. Ha erre képes leszek, én leszek a legboldogabb a világon.

Szeretlek, én gyönyörű feleségem!

Mason.”

My dad passed away on February 26th at the age of 51 from a ruptured artery. He made this workbench for my mom when she got into metal engraving. His note reads: “I love you Becca. Whatever day this is, I hope it’s a good one. God truly answered my prayers the day he gave me you. I know that these days are the best I’ll ever have, and I’m glad you’re in them. I’m not sure if you’ll ever see this, but if you do, just know that I love you very much. If there is one thing want in life, it is to be as good to you as you are to me. If I can do that, I’ll be the happiest man alive. – I love you beautiful wife. – MasonEdit: Thanks for the love guys. You don’t have to send me anything. I only ask that you love one another so there can be peace. Leave the world better than you found it.