Letarolja az internetet ez az ölelkező gyermekpár bájos fotója

A világ sokkal jobb hely lenne, ha úgy viselkednénk, mint ők.

A fotót a Baltimore-ban élő Ayanna Toye Barrows tette közzé a Facebookon a napokban, a kép jelenleg közel 227 ezer megosztásnál tart.

A leírás szerint a nő és kislánya épp egy sétát tettek a tengerparton a naplementében, mikor egy kisfiú odasétált a lányhoz. Megmutatta a cápafogas nyakláncát, bemutatkozott, megkérdezte a kislány nevét, majd elbúcsúzott, és elsétált.

Néhány perc múlva azonban futva érkezett vissza, messziről kiabálva a kislány nevét. A lány óriási mosollyal az arcán fordult a visszaérkező fiúhoz, beszéltek pár szót, főképp a cápafogas nyaklánc volt a téma. Ayanna megkérdezte a kisfiú anyukáját, hogy lefotózhatja-e a gyermekeket. Mikor a fiú szülője rábólintott, elkészült ez a fotó:

A bejegyzés szerint senki sem állította be az itt látható pózba a gyermekeket, senki nem mondta nekik, hogy mosolyogjanak. Egy másodpercig nem hezitáltak, összeálltak a fotóhoz. Ezután együtt sétáltak, majd hosszú ideig ölelkeztek, és vagy hússzor elbúcsúztak egymástól.

– Ez az a pillanat, mikor két gyermek találkozik a naplementében, és nem törődnek a világgal, az előítéletekkel, a bőrszínnel, nincs bennük gyűlölet, mindegyikük csak az embert látta a másikban – írta az anya. Hozzátette: a világ sokkal jobb hely volna, ha úgy viselkednénk, mint ez a két gyermek.