Eltűnt egy 19 éves pécsi kismama, itt a fotója

Szücs Anna Mariann 6 hónapos terhes, vasárnap óta nem találják.

A kismama eltűnéséről az Eltűnt emberekért-megoszthatod Facebook-csoport adott hírt kedden, ide került fel a nő fotója, személyleírása is.

A bejegyzés szerint Szücs Anna Mariann 19 éves, Pécsett lakik, egy vita után veszett nyoma március 27-én, iratai, telefonja nincs nála, nem elérhető, nem tudni róla semmit.

Fotó: Facebook/Eltűnt Emberekért

Fotó: Facebook/Eltűnt Emberekért

Körülbelül 150 centi magas, vállig érő barna haja van, szeme barna. Eltűnésekor párducmintás sztreccsnadrág volt rajta, valamint egy fekete ujjú, szőrmekapucnis kabátot, fekete felsőt, fekete lábbelit viselt. Volt rajta egy vastag öv is, szürkés színű, fényes csattal, valamint egy kistáska sminkkészlettel. A fiatal nő eltűnését a rendőrségen bejelentették.

Aki az eltűnt személy jelenlegi tartózkodási helyével, vagy eltűnésének körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik,hívja a rendőrséget a 107 vagy 112 számon, vagy az ingyenesen hivható telefontanú számát (06-80-555-111). A posztban egy mobilszámot is megadtak, mondván, ott is lehet jelentkezni, ha valakinek információja van az eltűnt nőről.