Holtan találták meg a Népligetben eltűnt Vivient

A rendőrök egy dabasi erdőben találták meg a holttestet.

A 20 éves lány vasárnap hajnalban a Liget Clubból indult haza, ahol születésnapot ünnepelt – írtuk tegnap a Blikk nyomán.

A cikk szerint a hazaindulás látszott egy ipari kamerán, valamint egy térfigyelő kamera felvételei szerint besétált egy felüljáró alá, ahonnan már nem látták kijönni. A cikk szerint mindössze néhány méter van lefedetlenül, a lány itt tűnt el.

A Velvet.hu-nak a lány édesanyja cáfolta az aluljárós értesülést. Mint mondta, lánya csak a Liget Club kamerafelvételein látszik, aholgy hazaindul.

A HVG csütörtökön azt írta: értesülései szerint Vivient megölték, holttestét egy dabasi erdőben találták meg.

A rendőrség csak annyit közölt az ügyben: gyilkosság miatt nyomoz a rendőrség a március 5-én eltűnt lány ügyében, jelenleg egy 20 éves kakucsi férfi elszámoltatása zajlik az ügyben.

A Velvet.hu szerda este azt írta: több rendőr és kutyás mentő lepte el szerda délután a Kakucs és Dabas mellett található Inárcsot, ahol főként a település játszóterét és környékét fésülték át. A portál információi szerint egy fiatal fiút bilincsben vittek a hatóság munkatársai, a férfinak “egy gumibabán kellett elmutogatnia valamit.”

A rendőrség az alábbi videót közölte a helyszínelésről: