Csillagászati összeget nyertek a lottón, de nem értek rá átvenni

Ha az ember nagy munkában van, nem dob el kapát-kaszát, hogy elmenjen 12 milliárd forintnyi fontért, ugye?

A Cannings-házaspárral megtörtént az, melyre lottózók milliói egész életükben várnak, de hiába: kihúzták a számaikat, megütötték a főnyereményt.

A BBC cikke szerint A 63 éves Gerrynek és a 48 éves Lisának kihúzták a számait, de a peterborough-i pár egy hétig nem is jelentkezett a nyereményért, mivel nem ért rá.

A cikk szerint éppen a házukat csinosították, és a nagy munka miatt úgy döntöttek, hogy egy nyugisabb időben mutatják be a szelvényt, ami 32 és fél millió font, több mint 12 milliárd forint. A felújítást évek óta tervezték, nem akartak mindent félredobni egy olyan dolog miatt, ami utána is bőven ráér.

A férfi egész héten magánál hordta a szelvényt, amiről tudták hogy nyert, mert 11 éves fiuk látta a tévében, mikor kihúzták a számokat. Végül aztán odaértek, és bemutatták a papirost, mellyel a lottó történetének második legnagyobb nyereménye ütötte a markukat.

És hogy mit szeretnének?

Vennének egy új házat, elutaznának Új-Zélandra, a férfi pedig lecserélné a Skoda Octaviáját egy Superbre vagy egy Volvóra, mert a jelenlegi autó csomagtartója nem elég nagy, hogy belerakja a golfcuccait.

Ennyi pénzből egyébként egy komplett görög szigetet lehetne venni.