Rendőrrel akart ebédelni szülinapján a kislány, teljesült a vágya

Ezt az ajándékot élete végéig fogja emlegetni a Jade Lynn és Mark is.

A történet leírását Tara Murphy posztolta a Love What Matters Facebook-csoportba, a sztori rövidesen vírusként kezdett el terjedni.

Az eset a nyugat-virginiai Clarksburgben történt a napokban.  Egy négyéves kislány, Jade Lynn azt kérte szülinapjára, hogy egy rendőrrel ebédelhessen. Az ápolónőként dolgozó Tara ezt meghallván úgy döntött, hogy megpróbál segíteni abban, hogy a kislány álma valóra válhasson.

rendor-kislany-ebed

Egy kedves rendőr, Mark Waggamon örömmel vállalta a meglepetés szerepét. Találkozott a kislánnyal, akit elvitt egy Burger Kingbe, és ott közösen elköltöttek egy ebédet.

rendor-kislany-ebed

Mark természetesen nem üres kézzel érkezett a szülinapra: egy hatalmas szatyor rendőrös ajándékot hozott a lánynak, aki végül egyenruhában, tányérsapkában, rendőr napszemüvegben feszített a gyorsétteremben.

rendor-kislany-ebed

A kislány meg akarta hívni a rendőrt az ebédre, de a törvény őre természetesen nem engedte ezt.

rendor-kislany-ebed

Jade Lynn még a rendőrautóba is beülhetett,  ezen kívül a rendőr még a gyorsétterem játszóterén is játszott vele kicsit – ezt már Elizabeth Hoskinson Gross írta a Facebookon, aki szintén közreműködött a különleges szülinap megszervezésében.

JadeLynn had a date with an officer. She had a blast he climbed up and down the play place with her. Ate with her showed…

Közzétette: ElizaBeth Hoskinson Gross – 2016. február 21.