Elefánt várta a Valentin-napon egybekelt párt a Bazilikánál

Limuzin helyett egy hatalmas cirkuszi elefánt vitte el az ifjú párt.

Február 14-én, vasárnap két híres cirkuszdinasztia szülötte kelt egybe Budapest szívében, a Szent István Bazilikában: Merrylu Casselly német artista és ifjabb Richter József, a Magyar Nemzeti Cirkusz igazgatója fogadott egymásnak hűséget.

A szertartás után egy ünnepi díszbe öltöztetett elefánt várta az ifjú párt, akik a hátán ülve indultak neki a közös életüknek – írta a Facebookon a Magyar Nemzeti Cirkusz.

Ilyen volt a párra váró elefánthintó:

A “hintó” előállt :)Várjuk az ifjú párt! :)

Közzétette: Magyar Nemzeti Cirkusz Hivatalos Oldala – Hungarian National Circus – 2016. február 14.

A délutáni eseményen az MTI fotósa is kint volt, ő is megörökítette a párt, és Mambót, a fáncsit.

Merrylu Casselly német artista és ifjabb Richter József, a Magyar Nemzeti Cirkusz igazgatója esküvőjük után a Mambó nevű elefánton a Szent István-bazilika elõtt 2016. február 14-én. MTI Fotó: Marjai János

Merrylu Casselly német artista és ifjabb Richter József, a Magyar Nemzeti Cirkusz igazgatója esküvőjük után a Mambó nevű elefánton a Szent István-bazilika elõtt 2016. február 14-én.
MTI Fotó: Marjai János

Merrylu Casselly német artista és ifjabb Richter József, a Magyar Nemzeti Cirkusz igazgatója esküvőjük után a Mambó nevû elefánttal a Szent István-bazilika elõtt 2016. február 14-én. MTI Fotó: Marjai János

Merrylu Casselly német artista és ifjabb Richter József, a Magyar Nemzeti Cirkusz igazgatója esküvőjük után a Mambó nevû elefánttal a Szent István-bazilika elõtt 2016. február 14-én.
MTI Fotó: Marjai János