Összekeverik tinilányával ezt a hatgyerekes anyukát

Nem győzzük eléggé hangsúlyozni: Donna fél tucat gyermek után néz így ki.

A brightoni Donna Galt jelenleg 33 éves, és hat gyermek édesanyja. Ezt mondjuk a külleméről nem lehet megmondani, olyannyira nem, hogy rendszeresen összetévesztik őt és legnagyobb, 14 éves lányát, Myát – írta a Daily Mail.

Anyának és lányának egy a ruhamérete, a haj- és szemszíne is, emellett még egy kicsit rá is játszanak a nagy hasonlóságra. Gyakran összeöltöznek, ugyanúgy pózolnak, legutóbb egy koncerten nézték őket testvéreknek.

Donna jobbról, Mya balról:

anya-lanya-egyforma-foto

Természetesen nincs ingyen a tinitest a fél tucat gyermek után. Donna rengeteget dolgozik az alakjáért, emellett saját elmondása szerint a hat gyermek nevelése is igen fitté teszi, emellett nem sajnálja a pénzt kozmetikumokra, arc- és körömápolásra sem. Meg akarja mutatni gyermekeinek, hogy kemény munkával és ráfordítással mindig gyönyörű lehet az ember.

Jobbra a gyermek, balra az anyja:

anya-lanya-egyforma-foto

Elmondása szerint különleges kötelék alakult ki 14 éves lányával, aki viselkedését tekintve inkább 21 éves. Tökéletes kis csapatot alkotnak – mondta az anya, aki a hat gyermek után kés alá feküdt, és a szülés előtti állapotra igazíttatta vissza a melleit.

Súgunk: itt az okostelefont tartó a tini

anya-lanya-egyforma-foto