Pillanatokkal azután összeházasodtak, hogy először találkoztak

Erica és Arte történetéről egyszer még filmet készítenek.

Erica Harris egy 36 éves kaliforniai édesanya, három gyerkelet nevel. Még tavaly márciusban az Instagramon szórta ki a New York-i Arte Vannt, akinek tetszettek a képei, ezért elkezdte azokat lájkolgatni.

A férfi sem maradt adós a reakcióval, nem sokkal az első virtuális ismerkedésük után már chateltek, majd hamar áttértek a telefonálásra. Naponta több órát beszéltek hónapokon át.

Májusban aztán mindketten törölték az Instagram-profiljukat, mert úgy érezték, hogy túl szorossá válik köztük a kötelék – derült ki a Daily Mail cikkéből.

Hónapok csendje után aztán a nő üzenetet küldött a férfinak, melyben az állt: “szükségem van rád”. Választ azonban nem kapott, nem tudta, hogy a férfinek autóbalesete volt, abból épül fel éppen. Arte novemberben nyitotta meg újra Instagram-fiókját, így újra megindult kettejük között a kommunikáció.

Decemberben egy kommentben azt írták nekik – nyilván poénból -, hogy házasodjanak össze. Arte azonban nem viccként gondolt erre, felmondott munkahelyén, majd vett egy csak odaútra szóló repülőjegyet Kaliforniába. Erica a reptéren várta, és az első találkozásuk után pár percekkel hűséget fogadtak egymásnak.

hazassag-instagram