Hóviharban didergő malacot mentett a család

Hatalmas mázlija volt az apró állatnak, hogy észrevették az autóból.

Perry Smith és családja síelni indult pénteken, de az országot sújtó hóvihar keresztülhúzta terveiket. Kénytelenek voltak meghúzni magukat egy marylandi hotelben.

Mikor azonban épp a szállás felé tartottak, a férfi kiszúrt egy aprócska fehéres-rózsaszínes púpot a hóban az út mellett. Lehúzódott, hogy megnézze, mi is az, ekkor derült ki, hogy egy aprócska, didergő malacot talált.

Az állat nem igazán volt mozgékony, a család először azt sem tudta, hogy él-e még, vagy már elpusztult. Mikor azonban a férfi felvette, visított egyet, így kiderült, hogy még nem fagyott halálra.

malac-hovihar-mentes

A reszkető malacot berakták az autóba, ahol betekerték egy pulcsiba, így tartva melegen a hotelig, ahová végül úgy csempészték be az állatot.

malac-hovihar-mentes

A coca egész éjjel reszketett, fagyásnyomok voltak a fülei mögött, emelett horzsolások, zúzódások is tarkították a testét. Reggelre viszont jobban lett, ivott és evett is, és egy rövidke felfedezőutat is bevállalt a hotelszobában:

We tried berries and oats but bananas are still his favorite

Közzétette: Elisabeth Roukis Smith – 2016. január 24.

Such a sweetie!

Közzétette: Elisabeth Roukis Smith – 2016. január 23.

Wee Wee is thriving, he’s having a dinner of bananas. We are introducing apples, corn and green beans with no success. The animal sanctuary warned us that pigs are very picky eaters! Who knew? We have back up bananas so no worries. We are looking forward to getting him proper care at Poplar Spring Animal Sanctuary.

Közzétette: Elisabeth Roukis Smith – 2016. január 23.

A család nem tudja megtartani a malacot, de kerestek neki állatmenhelyként működő farmot, ahol 200 állat él, közülül 50 disznó. Ha egy kicsit emberibb lesz az időjárás, elviszik oda.

(Forrás: Buzzfeed)