Két napig ült a moziban Star Warst nézve egy austini férfi

Jim Braden zsinórban kilencszer látta az új filmet egy Star Wars-maratonon, mellesleg az első hat részt is abszolválta ez idő alatt.

Csillagok háborúja-maratont tartott egy amerikai mozilánc. A versenyzőknek végig kellett nézniük az első hat részt, majd utána a hetediket annyiszor, míg végül csak egyikük maradt talpon.

A győztes Jim Braden csaknem két teljes napot töltött a moziban, és hat másik rajongót múlt felül.Braden hét évre szóló ingyenes belépőt kapott a mozihálózattól, valamint emléktárgyakkal is gazdagodott, és a tiszteletére az ő nevét viseli az egyik szék a moziban, ahol a versenyt rendezték.

Jim Braden középen, jediként (fotó: kxan.com)

Jim Braden középen, jediként (fotó: kxan.com)

Az austini férfi a széria nagy rajongójának tartja magát, a legújabb részt már évek óta várta. Az ébredő Erő első vetítésén a fia is ott volt vele, ami különösen nagy örömmel töltötte el – idézte a The Hollywood Reportert az MTI. Az első vetítést eufóriában nézte végig, a többi vetítésen pedig már inkább a részletekre figyelt. A nyolcadik és a kilencedik alkalmat már kicsit nehezebben bírta – vallotta be.

A Star Wars: Az ébredő Erő a Jurassic World globális hegybevételi rekordját megdöntve 528 millió dollárt keresett nyitó hétvégéjén, és világszerte lázban tartja a rajongókat.