Egymásra talált a két vak kislány és a sérült, imádnivaló pitbull

Valóra vált a testvérpár karácsonyi kívánsága, a számkivetett kutyusnak pedig végre szerető családja lett.

Carmellának, a pitbullnak nem fejlődtek rendesen a mellső lábai, a CBS New York riportja szerint vélhetően azért, mert az állatot kiskorában folyamatosan egy ládában tarthatták.

kuty2
A kutyus durván egy évig éldegélt egy kutya-szépségszalonban New York-ban, ahová megmentője vitte, de megtartani nem állt módjában. Örökbe fogadni pedig senki sem akarta deformált lábai, valamint valószínűleg a fajta teljesen megalapozatlan rossz hírneve miatt.

kuty

Egy napon azonban a szalonba betért egy kétgyermekes anyuka. Mindkét tízéves lánya, Gianna és Tianna vak, Gianna autista is. A lányok nem mindennapi karácsonyi ajándékot szerettek volna: amint azt az előző nap az anyukájuknak elmondták:egy olyan kutyára vágytak, ami hozzájuk hasonlóan nem tökéletes. Mikor a nő meglátta a pitbullt, azonnal tudta, hogy éppen a fa alá valót nézi.

kuty3

A lányok azonnal beleszerettek Carmellába, és a videó alapján Carmella is a lányokba. Tianna elmondta, azért szeretett volna ilyen kutyust, mert ő a fehér botja miatt pontosan tudja, hogy milyen kilógni a képből. Ha a sérült kutya vele sétál, akkor a négylábú legalább nem érzi majd magát különcnek.