Négy napig volt egy nyilvános vécé rabja a 82 éves brit nő

De nem esett kétségbe, kötött egy sálat.

A Mirror cikke szerint Gladys Phillipsszel az angliai Felixstowe városában eset meg ez a fura eset. A 82 éves nő vásárolgatott, majd egyszer csak érezte, hogy vécére kell mennie. Oda is ment egy teljesen új nyilvános illemhelyhez, nem messze az otthonától. A vécé azonban még nem volt kész, így mikor a nő némi erőlködés után bejutott, az ajtó becsukódott mögötte, és automatikusan bezáródott.

A cikk szerint a nő először nem is aggódott ezen, örült, hogy sikerült időben elérnie a klotyóra. Miután végzett a dolgával, kopogott az ajtón, kiabált is, de senki nem hallotta. Hogy addig se tétlenkedjen, míg valahogy kijut innen, nekiállt sálat kötni, melyhez nemrég vette a fonalat. Ennivalója is volt, közvetlenül az illemhelyre érkezés előtt meglátogatott egy édességboltot is, ahol vásárolt egy nagy zacskó cukorkát.

Elmondása szerint a vécé rendkívül kényelmes és tiszta volt, nem is fázott, ha pedig mégis, akkor a kézszárítóval megoldotta a fűtést. Mindezek ellenére örült, mikor napokkal később megérkeztek a melósok, akik nyilván nem értették, hogy miért néz rájuk egy nyugdíjas egy napok óta zárva lévő nyilvános illemhelyről.

Az idős nő özvegy, egyedül és és nincs otthoni telefonja, így nem is kereste senki a vécében töltött idő alatt.